mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

Met de Mercedes EQS heeft het Duitse merk een blikvanger te pakken op de IAA. De auto symboliseert wat we mogen gaan verwachten van een volledig elektrische S-klasse die er in de toekomst gaat komen.

1

EQ

EQ staat voor intelligente elektromobiliteit. Voor op de dagelijkse praktijk gericht aantrekkelijk design, buitengewoon rijplezier en maximale veiligheid. Het nieuwe productmerk vertegenwoordigt 'emotie en intelligentie', twee merkwaarden van Mercedes-Benz.

Het merk omvat alle wezenlijke aspecten van klantgerichte elektromobiliteit en gaat veel verder dan het model alleen. EQ omvat een uitgebreid ecosysteem voor elektrische mobiliteit, dat is opgebouwd uit producten, services, technologieën en innovaties. Eeder onthulde Mercedes al 3 andere modellen in de EQ-Lijn

Bron: Mercedes-Benz

2

Mercedes EQS

De elektrische auto levert 476 pk en is goed voor 760 Nm koppel. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat de EQS binnen 4,5 seconden van 0-100 km/h is. Mercedes heeft de topsnelheid van het elektrische model niet bekend gemaakt. Ze geven aan dat de snelheid in ieder geval boven de 200 km/h ligt.

Onderin de auto ligt een 100 kWh batterij. Hiermee zou je lange afstanden kunnen rijden, Mercedes geeft zelfs aan dat de 700km bereikt kan worden met 1 acculading.

Aan de snellader met een laadcapaciteit van maximaal 350 kW is de accu in minder dan 20 minuten weer tot 80 procent gevuld. Op autonoom gebied komt de Vision EQS tot niveau 3.

Wanneer de productierijpe EQS klaar is, blijft nog even gissen.

3

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar- aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen.

 

Nieuw Binnen

Mercedes-Benz A-Klasse 160 Business Class Avantgarde Automaat

  • Prijs: € 10.950,00
  • Bouwjaar: Jul 2011
  • Kilometerstand: 104008

Aangesloten

facebook breed

 


Autobedrijf van de Bovenkamp

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0342 - 492 986
info@autobedrijfvandebovenkamp.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering