mbsg-header-1 mbsg-header-2

Onderhoud & reparaties

Wij zijn een betrouwbare garage voor al het onderhouds- en reparatiewerk aan uw Mercedes-Benz.

Lees meer

Verzekeringen & Financiering

Een autoverzekering waarop u kunt vertrouwen? Sluit hem bij ons af! Nu rijden, straks betalen? Ook dat kan via onze partners!

Lees meer

Afspraak maken

Maak online een afspraak. Vul eenvoudigweg ons formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Lees meer

eqvconcept 1170x668

Mercedes-Benz komt met een volledig elektrische MPV.

Mercedes-Benz heeft in Genève het concept van de EQV gepresenteert. Mercedes wil mijn zijn EQV lokaal emissievrij rijden koppelen met prestaties en maximale functionaliteit. In september zal het concept gepresenteerd worden tijdens de IAA.

De verwachte actieradius van de EQV is +- 400 kilometer. De verwachting is dat 100 kilometer actieradius bij geladen kan worden in vijftien minuten. De MPV is voorzien van een compacte elektrische motor  met een vermogen van 204PK. De topsnelheid van 160 km/h. Het model kan thuis opgeladen worden met de Mercedes-Benz Wallbox. Opladen gaat zelfs via een regulier stopcontact thuis mogelijk zijn.

Doordat de accu in de vloer ligt kan de maximale interieur ruimte benut worden. Het model van EQV is voorzien van zes individuele stoelen. Tevens zijn er andere stoelopstellingen mogelijk, bijvoorbeeld een 7- of 8 zitter. De auto is breed inzetbaar, van familieauto tot shuttlediensten en vip-vervoer.

500 19c0167 008 503877

Styling EQV

De EQV is onderdeel van de EQ reeks. EQ is de aanduiding die Mercedes-Benz gebruikt voor de elektrische modellen. De V in EQV staat voor de V-klasse (VITO). Mercedes is veel bezig met de ontwikkeling van de EQ-line. Zo komen er apps waarmee de stand van de klimaatregeling bedient kan worden of digitaal afgerekend kan worden bij een Charge-station.

De EQ styling komt ook bij de EQV terug. Wat opvalt is de bumper met grote luchtinlaten en de verchroomde inzetstukken die aansluiten op de buitenste randen. Ook de 19-inch lichtmetalen wielen matchen met de EQ styling

De styling van buiten wordt in het interieur doorgezet. In het interieur heeft de EQV het nieuwe MBUX infotainmentsyteem wat gelanceerd werd in de nieuwe Mercedes A klasse. Verder heeft concept het midnight-blue en zwart kleurig leer in het interieur en is afgewerkt met rosé gouden details en stiksels.

Mercedes-Benz wil in 2022 het gehele modellengamma geëlektrificeerd hebben, van de compacte modellen tot de SUV’s.

Voor meer informatie en beeldmateriaal ga naar de website van Mercedes-Benz 

FOTO rechten:
De gebruikte foto's worden reeds gebruikt op het internet (en facebook) en zijn naar onze mening rechtenvrij. Wanneer de rechtmatige eigenaar – bewijsbaar-  aangeeft dat de betreffende foto’s niet zomaar gebruikt kunnen worden, verwachten wij een prompte reactie, zodat we dit adequaat kunnen oplossen. www.mbsg.nl

Bron: (elektrischeauto.nl)

Nieuw Binnen

Mercedes-Benz A-Klasse 160 Business Class Avantgarde Automaat

  • Prijs: € 10.950,00
  • Bouwjaar: Jul 2011
  • Kilometerstand: 104008

Aangesloten

facebook breed

 


Autobedrijf van de Bovenkamp

Gespecialiseerd in Mercedes-Benz

Tel: 0342 - 492 986
info@autobedrijfvandebovenkamp.nl

staticmap

Social Media

Volg ons ook op social media

icon-facebook

MBSG: Uw Mercedes-Benz Specialist

Lees meer

Waarom MBSG?

  • Nieuwe en gebruikte auto's

  • Officiële uitleesapparatuur

  • MBSG-garantie

  • MBSG-mobiliteitsgarantie

  • Verzekeringen & schadeherstel

  • Leasing & financiering